Word partner van KAAP  

Zeg je ‘KAAP’, dan zeg je verbinden, experimenteren, onderzoeken en creëren. En natuurlijk is dat niet mogelijk zonder alle partners die aan ons verbonden zijn. Daarom hebben wij als doel partijen samen te brengen in een ecosysteem van kennisinstellingen, overheden en bedrijven om te komen tot oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen op het gebied van food, water en energy. Wil jij ook met ons samenwerken en bijdragen aan de innovatiekracht in de regio? Partner worden kan op verschillende manieren. Informeer naar de mogelijkheden bij Marlon Baarends, directeur Dockwize of vul dit formulier in en wij bellen je terug. Nieuwsgierig hoe bestaande partners denken over KAAP? Lees dan het verhaal van Fieldlab Zephyros of Terra Inspectioneering en laat je overtuigen.

De mogelijkheden  

 KAAP heeft grootste plannen. Binnen het kader van project New Waves zijn we in september 2023 van start gegaan met de doorontwikkeling. Met als eerste focus het ontwikkelen van een foodinnovatiepunt. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met projectmanager Nienke Dekkers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder vind je een omschrijving van de mogelijkheden en een plattegrond. 

1. Proefkeuken

De proefkeuken van circa 100 m2 heeft alle basisfaciliteiten voor jouw productinnovatie, zoals werkbanken, kookplaten, koel- en vriesruimte, ovens, mixers, blenders en audio- en video-opnamefaciliteiten om je innovatie in de spotlight te zetten. Workshops geven is ook mogelijk.

2. Proefproductieruimte

Geen ruimte op jouw productielijn voor experimenten? Gebruik de voedselveilige proefproductieruimte van KAAP (200 m2) met (kracht)stroom, water aan- en afvoer, en gemakkelijke toegang voor machines via de zij-entree.

3. Ontwikkel, test en demoruimte en event/sprekersarena 

De grote hal van de KAAP biedt 2000 m2 aan flexibele ruimte voor projecten, innovatietesten en demonstraties. Hier kun je samenwerken met andere innovatieve partners. Hoogte vormt geen probleem, bovendien is er (kracht) stroom beschikbaar en zijn er diverse opstellingen mogelijk voor bijeenkomsten.

4. Proeflokaal

Ons proeflokaal heeft een bar en een keuken voor het bereiden en proeven van productinnovaties. In een inspirerende ruimte kun je samenkomen met klanten, studenten en collega’s voor een proeverij en keukentafelgesprek. Alles is aanwezig om jouw culinaire visie tot leven te brengen.

5. Flexwerkplekken, kantoren, vergader- en brainstormruimtes

Het naastgelegen kantoorpand biedt flexwerkplekken, kantoren, en vergader- en brainstormruimtes. Deze zijn industrieel en modern ingericht en ideaal voor (samen) werken, vergaderen en co-creatie.

Productzichtbaarheid op locatie

Op diverse plekken bieden we de ruimte om jouw innovatie in de etalage te zetten en een podium te geven. We gaan graag het gesprek met jou aan over de wensen en de mogelijkheden.