Geplaatst op: 06-03-2023

Demo-middag Smart Maintenance op 14 maart

We stellen De KAAP op dinsdag 14 maart open voor een demo-middag over smart maintenance. Activiteiten tijdens deze demodag worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland en vanuit het OPzuid project Smart Maintenance Labs.

Kom om 12.00 uur GRATIS lunchen en netwerken tijdens de Eat & Meet van Dockwize, gesponsord door de Kenniswerf. Kom in contact met ondernemers uit allerlei branches en ontdek de belangrijke rol die de Kenniswerf speelt in het innovatielandschap van Zeeland. Om 13.30 uur begint de demomiddag in De KAAP met als thema smart maintenance. Er zijn demo’s, netwerkpresentaties en een kans om een kijkje te nemen in hét innovatiepunt van Zeeland. Tot slot komt het lokale collegebestuur langs en sluiten we de dag af met een netwerkborrel.

Ben je er bij?

Save the date en meld je snel aan voor de demomiddag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt zonder aanmelding vrijblijvend binnenstappen bij de netwerklunch van Dockwize. Meer informatie daarover vind je via https://lnkd.in/esznntzg.

Deze demo-middag wordt mede mogelijk gemaakt door Stimulus ProgrammamanagementProvincie ZeelandProvincie Noord-BrabantKic MPiBreda RoboticsDockwizeExRoboticsTerra InspectioneeringAvularNobleo TechnologyWWACampus ZeelandREWIN West-BrabantDigitaal Doen Zeeland.