Kom experimenteren in de proefkeuken
Is er geen ruimte om te experimenten in jouw eigen omgeving? Medio 2025 opent Innovatiepunt KAAP de deuren van een proefkeuken van ca. 100 m², volledig uitgerust voor productinnovatie. Hier vind je alle basisfaciliteiten: werkbanken, kookplaten, koel- en vriesruimte, ovens, mixers, blenders en zelfs audio- en video-opnameapparatuur om jouw innovaties in de schijnwerpers te zetten. Ook workshops geven behoort tot de mogelijkheden.
Proefkeuken
Afgelopen periode heeft KAAP in samenwerking met onderwijs en bedrijfsleven nagedacht over de keuken van circa 100m2. Er is samen nagedacht over de juiste apparatuur en inrichting om samenwerking en experiment te stimuleren. Op papier is de keuken nu gereed. De komende maanden werken we aan realisatie. De verwachting is dat je hier medio '25 gebruik van kan maken.
Flexwerkplekken
Vanaf januari 2025 kun je al bij KAAP terecht voor flexwerkplekken, flexkantoren en het proeflokaal waar je kunt werken en netwerken. Ook voor het organiseren van bijeenkomsten ben je bij KAAP aan het juiste adres.
Over KAAP
Wij zijn KAAP, hét innovatiepunt van Zeeland. In onze 4000m2 aan binnen- en buitenruimtes werken bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden samen om nieuwe producten en innovaties te testen, ontwikkelen en demonstreren op de transitiethema’s energy, food, water. KAAP heeft grootste plannen voor de toekomst met proefproductieruimte, een proefkeuken, inspirerende (flex)werkplekken, kantoorruimte(s) en een sprekersarena.
Ontdek de mogelijkheden van KAAP en bring your innovation to life.
Contact
Nienke Dekkers
Projectleider KAAP | Food
+ 31 (0)6 46 40 59 36
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.