Geplaatst op: 27-09-2023

Meld je aan voor de WindDay 2024 in De KAAP

Op 13 juni 2024 komt de WindDay naar Zeeland. Lees hier alle belangrijkste informatie.

We zijn trots en blij om te melden dat de Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) en Euroforum hebben besloten dat de nieuwe WindDay plaatsvindt op 13 en 14 juni 2024 in Innovatiepunt De KAAP op de Kenniswerf 2030!

De WindDay is een speciaal event voor iedereen die bij wil dragen aan een duurzame samenleving. Alle stakeholders die betrokken zijn bij belangrijke windenergieprojecten, zowel op land als op zee, komen samen om te bouwen aan de toekomst. Verwacht een programma vol inspirerende keynotes, kennissessies waarin ervaringsdeskundigen hun do’s en don’ts delen, en volop mogelijkheid om in gesprek te gaan met nieuwe samenwerkingspartners uit de windsector! Tijdens de excursie op 14 juni heb je de unieke kans om de windprojecten in Zeeland te bekijken. Afgelopen edities waren volledig uitverkocht. Dus zet het alvast in je agenda en reserveer een ticket zodat je er zeker bij bent via https://www.windday.nl/.

De official hosts in 2024 zijn Provincie ZeelandNorth Sea Port en Platform Energy Port Zeeland met ondersteunende partners EnecoØrstedLM Wind PowerEnergiecoöperatie ZeeuwindGemeente VlissingenDockwizeImpuls Zeeland en Fieldlab Zephyros - World Class Maintenance