Geplaatst op: 19-01-2024

Meld je aan voor Winddays 2024 in De KAAP

Windenergie is dé belangrijkste aanjager van de transitie naar een CO₂-neutrale samenleving en onmisbaar voor een groene, welvarende economie. De ontwikkelingen hiervoor op zee, maar ook het land, gaan hard. Alles wordt op alles gezet om de doelstellingen te halen. Maar het zijn uitdagende tijden voor de windsector. 

Waarom WindDays?

De formatie van een nieuw kabinet geeft spanning over de koers naar een duurzame samenleving. Daarnaast is de weg naar de uitvoering een uitdaging. We lopen tegen praktische obstakels op. Het elektriciteitsnet is overvol, de supplychain staat onder druk en er is een groot tekort aan vakmensen die de opgave uit moeten voeren. Desondanks moeten we ons onverminderd inzetten om ons duurzame energiesysteem te laten groeien. Nu, meer dan ooit, is het van belang dat we elkaar weten te vinden en door samenwerking sneller vooruitgaan in de transitie naar een krachtig, duurzaam en veilig energiesysteem.

Programma

De WindDay brengt alle stakeholders bij elkaar om te netwerken, ideeën en inzichten uit wisselen en aan de slag te gaan. Met keynotes die hun visie geven. En in de vele interactieve sessies gaan we met elkaar aan de slag om tot concrete oplossingen te komen. Je hebt uitgebreid de kans om bij te praten en te netwerken met ruim 600 bestaande maar vooral ook nieuwe collega’s en samenwerkingspartners uit de windsector. Bereid je voor op keynotes van

Ben jij erbij?

Meld je aan en bestel je tickets via de website. Graag tot dan!

Partners

De official hosts in 2024 zijn Provincie ZeelandNorth Sea Port en Platform Energy Port Zeeland met ondersteunende partners EnecoØrstedLM Wind PowerEnergiecoöperatie ZeeuwindGemeente VlissingenDockwizeImpuls Zeeland en Fieldlab Zephyros - World Class Maintenance.