Geplaatst op: 17-07-2023

XXL Demo-event Robotica & Technologie

Meld je nu aan en maak onder andere kennis met de resultaten van het OPZuid project Industriƫle Robotica Innovatie.

Dit evenement brengt de innovatiefste bedrijven samen in de KAAP. Hier zullen de bedrijven praktische demonstraties geven van hun geavanceerde robotica en technologische toepassingen. Het is dé gelegenheid om te zien hoe deze toepassingen als oplossing kunnen bijdragen aan verbeterde efficiëntie en veiligheid voor jouw werkprocessen.

We hebben een gevarieerd programma samengesteld dat een perfecte mix biedt van praktische demonstraties en inspirerende inzichten. Gedurende de dag zullen we boeiende korte presentaties organiseren waarin experts de nieuwste ontwikkelingen delen op het gebied van Artificial Intelligence, Virtual & Augmented Reality en Robotica.

Tevens zullen de resultaten aan u worden gepresenteerd vanuit het OPZuid project Industriële Robotica Innovatie. Tijdens de praktische demonstraties krijg je de unieke kans om interactie te hebben met diverse technologische hoogstandjes.

Dit is dé gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, visionaire ondernemers en experts op het gebied van robotica en technologie. Je kunt waardevolle contacten leggen, ideeën uitwisselen en mogelijk zelfs partnerschappen aangaan voor toekomstige samenwerkingen.

Exposerende bedrijven zijn o.a.:
ID TECHTerra InspectioneeringExRoboticsITISSPIESKYEBASEImagine Creative AgencySerenity systems design - Serenity Robotics en Fieldlab Zephyros - World Class Maintenance.

Zien we je daar? Mis het niet en meld je aan via https://lnkd.in/erbx8us7.